Kategorije: Lokacija pretrage: Prikaži samo akcije
Djelatnosti: Ključne riječi djelatnosti:
<<<< Povratak na glavnu stranicu
MONTAŽER - SMOLA d.o.o.
Crkvena 18
Kutina(44320)
Kontakt: 044684828, 098844997, 098200910

Djelatnost tvrtke

Montažerske djelatnosti - Zavarivanje PEHD cijevi i ploča
Regija poslovanja: Država

Specijalnosti tvrtke

Zavarivanje PEHD materijala, Pontoni za marine, Radni pontoni, Pontoni, Kavezi za marikulturu, Kavezi za tune, Kavezi za bijelu ribu, Kavezi, Okna, Okna za kanalizaciju, Reviziona okna, Vodomjerna okna, Cisterna za vodu, Septička rupa, Izrada brodica, Izrada čamaca, Izrada plovila, Bazeni za kupanje, Bazeni, Polipropilen, Polietilen, PP, PEHD, PE100, PE80

Opis tvrtke

Poduzeće je osnovano 1994. godine sa sjedištem u Kutini. Počeli smo se baviti montažom plinskih i vodovodnih instalacija korištenjem polietilena (PEHD) kao osnovnog materijala. Polietilen koristimo stoga što je to materijal koji je izuzetno pogodan za instalacije, cijena mu je veoma povoljna, ima dug vijek trajanja i niske troškove održavanja.

Mi smo poduzeće koje si ne želi priuštiti poslove tipa "shoot and forget" ("napravi i zaboravi"), već svojim klijentima pružamo kvalitetnu i stručnu uslugu te garanciju. Da ovo nisu samo prazne riječi mogu posvjedočiti brojni zadovoljni klijenti iz cijele Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

U poslovanju cijenimo pošten i korektan odnos primjeren zapadnoeuropskim tvrtkama te nam je njihov način poslovanja puno bliži od nekih drugih. Ovo se poglavito odnosi na poštivanje rokova i kvalitetu obavljenog posla.

U ovih osam godina poslovanja stekli smo zavidan nivo iskustva u primjeni PEHD tehnologije te smo svoje poslovanje proširili i na marikulturu. Od 1998. godine u Hrvatskoj se ova grana gospodarstva počela intenzivnije razvijati pa smo iste godine odlučili izaći na to tržište sa svojim proizvodima.

Danas smo jedno od vodećih poduzeća sa brojnim instalacijama opreme za marikulturu duž cijele hrvatske obale.

Raspolažemo sa najsuvremenijim alatima i strojevima za zavarivanje polietilena, obučenim i atestiranim variocima te vlastitim proizvodnim prostorom u Kutini veličine 1100 kvadratnih metara.

Želimo biti konkurentni velikim svjetskim kompanijama koje nude sofisticirana i za naše prilike veoma napredna rješenja za marikulturu. Stoga smo spremni na suradnju sa poduzećima koja se bave sličnim poslovima jer jedino tako možemo napredovati i razvijati se.Franjo Smola, dipl. oec.


Pričekajte molim
Pričekajte molim...