Kategorije: Lokacija pretrage: Prikaži samo akcije
Djelatnosti: Ključne riječi djelatnosti:
<<<< Povratak na glavnu stranicu
FORM GRAF d.o.o.
KESERI 20 a
Ježdovec(10250)
MB: 0528978
Kontakt: 01 6560420, 092 2733202, 098 214155

Djelatnost tvrtke

Ugostiteljska oprema - Potrošni materijal za ugostiteljstvo
Regija poslovanja: Država

Specijalnosti tvrtke

Prodaja Duni proizvoda,Duni proizvodi, Prodaja papirnatih Duni salveta, prodaja salveta imitacija platna TNT, prodaja svijeća, prodaja papirnatih stolnjaka i nadstolnjaka, prodaja abažura, prodaja posuda za iznošenje hrane to go, prodaja višekratnih stolnjaka

Opis tvrtke

Eksluzivni smo zastupnik i distributer robne marke Duni.
Duni je papirnata konfekcija, vrhunske kvalitete, modernog dizajna.
Naša osnovna djelatnost je opskrba hotelsko-ugostiteljskog sektora ukrasnim predmetima za postavljanje i dekoraciju stola. Od samog početka smo usredotočeni na programu proizvoda, koji se nakon upotrebe bacaju. Na taj način, potpuno otpada trošak za pranje i glačanje, s čime štedimo dragocjeno vrijeme i novac. A što je također važno u zaštiti okoliša - štedite vodu i deterdžente.

Naši proizvodi za dekoraciju stolova izrađeni su iz tzv netkanog tekstila: salvete, stolnjaci, nadstolnjaci, stolnjak u rolama, podmetači za tanjure , stolne zavjese (abažuri), stolne trake, itd.. Svi ti predmeti izrađeni su od vrhunskih skandinavskih materijala (Dunilin, Dunicel i Dunisilk) vodećeg svjetskog proizvođača - Duni AB Švedska. Naravno, ponudu dopunjuje kompletan asortiman ostalih dodataka npr. mnoštvo različitih svijeće, svijećnjaka ukrasnih detalja - ukratko, sve što služi za svakodnevno posluživanje ili svečani događaj, bilo na pikniku na otvorenom, u svadbenoj dvorani ili vrhunskom protokolarnom događaju.

Za svaku priliku možete pronači rješenje u Duni katalogu ili uz pomoć naših savjeta. Na našem skladištu i imate uvijek dostupno na tisuće artikala, koje možete unijeti u svijet neslućenih ideja kao što vam i pokazuje ova naša stranica.

Osim gore ponuđenih, u skladu sa zahtjevima HACCP i drugih standarda, nudimo opremu za osoblje u kuhinji, prehrambenoj i farmaceutskoj industriji .. Također, ovi artikli su za jednokratnu upotrebu.


plastične čaše imitacija stakla

Pričekajte molim
Pričekajte molim...