Kategorije: Lokacija pretrage: Prikaži samo akcije
Djelatnosti: Ključne riječi djelatnosti:
<<<< Povratak na glavnu stranicu
Software Studio
Stjepana Radića 96
Kutina(44320)
MB: 97372641
Žiro-račun: 2407000-1100380174
IBAN: HR1124070001100380174
Kontakt: 091/502-9924

Djelatnost tvrtke

Informatika - Računalno programiranje
Regija poslovanja: Država

Specijalnosti tvrtke

Web dizajn,Izrada web stranica, Dizajn, Internet stranice, Portali, Web aplikacije,Outsource programiranje, Baze podataka, Informacijski sustavi

Opis tvrtke

Naša tvrtka se bavi primjenom informacijskih tehnologija u poslovnoj i privatnoj primjeni. Poseban naglasak stavljamo na produkciju softvera kao intuitivnog pomagala u radu i zabavi.

Naša misija je uvrstiti Software Studio na IT tržište kao nezaobilazni brand u primjeni informacijskih tehnologija. Svoju misiju planiramo ispuniti kreiranjem vlastitih inovativnih proizvoda koji će upotpuniti Hrvatsko i šire tržište web aplikacija i portala.

Ulažemo maksimalne napore da svoja programska rješenja učinimo intuitivnim, preglednim i lakim za korištenje svim dobnim skupinama i razinama obrazovanja.

U segmentu usluga nudimo profesionalni i otvoren pristup korisničkim zahtjevima čime osiguravamo klijentima vrhunsku uslugu. Smatramo da dobro dizajnirano web sjedište ne mora biti natrpano hrpom bespotrebnih funkcionalnosti. Dobro odmjerenim dizajnom i funkcionalnostima Vaše web sjedište treba navesti korisnika i potencijalnog klijenta da se zadrži i dobije sve potrebne informacije uz što manje napora i frustracije.
Pričekajte molim
Pričekajte molim...